...
This website uses cookies. When you use this website, you accept the use of cookies.
OK, I accept
pdf
 
Tilbage til oversigten

Dette produkt er listet under denne produktgruppe:

 

SUMP GASKET
ATHENA

Dichtung Ölwanne Athena
Varenr.:
779.43.08
Produkt:
SUMP GASKET
ATHENA
Prisenhed:
1 styk
Salgspris:
-
Læg i kurv:
 
Salgspris:
-

Beskrivelse


Dette er en automatisk oversættelse. Klik her for at se den originale tekst på tysk

 

Olietankpakning Athena

 

Athena, der blev grundlagt i 1973, udvikler og fremstiller sæler, tekniske reservedele og metalkomponenter til industri og motorcykelsektoren i henhold til de højeste kvalitetsstandarder UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 og UNI ISO / TS 16949.


Athena er referencepunktet på markedet for fremstilling af pakningssæt med et komplet sortiment til scootere, terrængående motorcykler, ATV'er og Harley Davidson.


I offroad-verdenen udvikler Athena-puljen af ingeniører og teknikere nye produktlinjer i samarbejde med vigtige internationale hold fra MXGP og AMA Supercross.


Athena produkter gennemgår strenge kvalitetsprøvninger for at sikre kunderne høje standarder for ydeevne, konkurrenceevne og pålidelighed.


Athena tilbyder det bredeste udvalg af erstatningsforseglinger på markedet, med mere end 40 års erhvervserfaring. Athena pakningssæt er bygget på dybtgående knowhow, kontinuerlig teknologisk udvikling opnået af interne team af ingeniører og designere, og produktionen er tilpasset strengt de parametre, som kræves af OEM'er.


Athena tilbyder en række pakninger med fremragende forseglingsegenskaber, fås i papirark, cellulose, metal og gummi og i forskellige tykkelser for at imødekomme kundernes krav.


Passer på disse modeller: